Cautare

1986 de rezultate pentru "accidente grave cu morti" (3.11 secunde)
Sigur, daca interactiunea trece dincolo de un simplu flirt la o petrecere, intra ulterior in joc si alte elemente, care contribuie la alcatuirea unei impresii mai complexe a barbatului despre femeia cu pricina.
Sa presupunem ca pacientul este sanatos fizic, suficient de tanar cat sa nu se puna problema de afectiuni grave. ... Cand li se intampla asta, romanii cer de obicei sfatul prietenilor, apoi necunoscutilor - pe forumuri - si abia apoi discuta cu partenerul.
Atat la nivel mondial cat si la nivel national consumul de tutun, alcool si droguri ilicite reprezinta o provocare cu implicatii grave atat pentru domeniul social, al sanatatii, dar si in domeniul aplicarii legii, iar evolutiile recente, cum ar fi consumul de substante noi cu proprietati psihoactive, continua sa genereze preocupari la toate nivelurile.
Nepalul se confrunta cu grave probleme de sanatate publica. ... Pentru responsabilii Crucii Rosii, prioritar este sa creeze puncte de aprovizionare cu apa potabila in Katmandou si imprejurimi.
O persoana fara cunostinte medicale nu poate deosebi suferintele mai putin grave care dau durere in piept de infarct.
Extraterestrii benefici intervin discret si eficient pentru vindecarea unor boli grave ale unor pamanteni Din ce in ce mai multi oameni au inceput sa accepte ideea ca nu suntem singuri in Univers, mai ales dupa ce anumiti oficiali de rang inalt au facut publice informatii legate de prezenta extraterestrilor pe Terra.
Propagarea MERS a provocat spaima sud-coreenilor, care asteapa raspunsuri din partea autoritatilor, acuzate ca nu au reactionat eficient, ceea ce a permis unei persoane revenite din Arabia Saudita sa infecteze mai mult de jumatate din pacientii diagnosticati cu MERS.
Canicula si umezeala favorizeaza inmultirea tantarului-tigru, care transmite doua infectii grave (Autoare: ... Se raspandeste rapid cu ajutorul mijloacelor de transport. ... Intrucat sunt putine substante cu care sa fie exterminat, in Franta se experimenteaza tantarul mascul steril, care nu ar mai putea fecunda tantarul femela, impiedicandu-se astfel reproducerea.
E sezonul scaldatului si al slabitului rapid cu pastile contrafacute (Autoare: ... In Franta, recent, Agentia nationala a medicamentului (ANSM) sublinia, intr-un recent articol publicat in Le Point, riscurile grave asupra sanatatii prin folosirea de medicamente, plante, preparate, dispozitive, toate aflate in afara circuitului legal, destinate persoanelor supraponderale sau obeze.
Magda Marincovici) Un studiu, publicat in revista Cancer Epidemiology, arata ca femeile care stau mai mult de 6 ore zilnic asezate prezinta un risc mai mare de cancer al sanului, ovarelor si sangelui, comparativ cu femeile care stau mai putin de 3 ore.
impreuna cu Ambasada Republicii Islamice Iran au organizat astazi un eveniment de caritate: de strangere de fonduri pentru copiii bolnavi de cancer, leucemii si anemii grave din Romania.
- Cred ca am vazut cel putin 50 de pacienti in aceasta perioada si am apreciat ca nivelul de ingrijire a fost foarte bun, ca nivelul echipamentului medical disponibil s-a ridicat la nivelul la care m-am asteptat pentru aceste grave afectiuni ale pacientilor.
Iulia Popescu, specialist in ortodontie si ortopedie dento-faciala la clinica Art Implant sustine ca oamenii amana vizita la stomatolog, pentru ca nu cunosc problemele grave pe care li le poate provoca muscatura incorecta sau inghesuirea dentara.
Trei persoane au ajuns la spital, una din ele cu rani grave. ... Femeia, in varsta de 30 de ani, are arsuri grave pe o mare parte a corpului, a declarat Andrei Biris, purtatorul de cuvant al ISU Cluj, pentru Digi 24.
Este vorba despre criza demografica cu care se confrunta Romania si care, pe termen lung, daca nu sunt luate masurile necesare, va cauza grave probleme in functionarea societatii si a statului roman.
Cu tot ce inseamna asta in relatiile Turciei cu partenerii din NATO si din UE, de relatiile cu zona adiacenta ei, inclusiv cu Grecia, Siria, Israel.
Toate acestea sunt posibile, in confortul propriei case, rapid si sigur, gratie kiturilor medicale pentru autotestare Veroval, lansate in Romania de Hartmann, companie medicala din Germania, cu o experienta de peste 190 de ani.
Octavian Stireanu) Dl Iohannis nu rateaza nicio ocazie sa-si arate carentele grave pe care le are in cultura politica si educatia civica. ... Primul a fost sa confirme ca se afla intr-un razboi deschis cu principalele institutii ale statului rezultate din alegeri - Guvern si Parlament.
Eu nu pot califica altfel iesirea instigatoare a lui Klaus Iohannis in Piata Universitatii, impotriva unui guvern legitim, pe care el l-a numit in functie, cu doar cateva saptamani inainte.
Magda Marincovici) In aceste zile, Departamentul de primiri urgente al Spitalului MS Curie este supraaglomerat cu copii diagnosticati cu boli respiratorii, majoritatea cu complicatii, din cauza ca nu sunt vaccinati. ... - In aceasta perioada, adresabilitatea catre serviciul de primiri urgente este foarte mare, in special cu bebelusi.
google-analytics.com